سوالات متداول

سوالات دوربین مداربسته

دوربین مداربسته چیست ؟

تلویزیون مداربسته (معمولاً از لغت دوربین مداربسته استفاده می شود) Closed Circuit TeleVision یا CCTV شبکه ای از دوربین ها است که مناطق اطراف را بصورت فیلم ثبت می کند و به شما این امکان را می دهد تا بر آنچه اتفاق می افتد نظارت کنید.
این بدان معناست که متداول ترین کاربرد دوربین مدار بسته برای سیستم های امنیتی است. برای مثال در اماکن عمومی ، خانه و یا محل کار.
همه این دوربین ها می توانند به هم پیوسته و امنیت یک مکان توسط آنها کنترل شوند.
روش های مختلفی برای پیکربندی این سیستم ها وجود دارد. یک مجموعه سنتی معمولاً به این شکل است که تصاویر دوربین ها در یک مانیتور جمع می شوند که می تواند به صورت زنده و یا به صورت گذشته نگر مورد بررسی قرار گیرد.
بروزترین سیستم های دوربین مداربسته و وسایل نظارتی ساختمان همچنین با انواع تلفن های همراه و یا تبلت ها سازگار است ، به این معنی که می توانید با سیستم خود ارتباط برقرار کنید و تصاویر دوربین های مداربسته را در هر کجا که هستید مشاهده کنید و یک گزینه امنیتی اطمینان بخش برای خانه یا تجارت خود فراهم کنید.

معیار انتخاب دوربین مداربسته مناسب چیست؟

دوربین های مداربسته زیادی وجود دارد و باید بررسی نمود که بهترین وسایل نظارتی  برای شما کدام است.

دوربین های گنبدی : با ویژگی چرخش دوربین و زاویه دید گسترده و همچنین ویژگی مقاومت در برابر ضربه و خاصیت ضد آب و گرد و خاک ، ایده آل برای استفاده در محیط داخلی و خارجی می باشد و یک دوربین بازدارنده قوی است.
دوربین های بولت : بلند و استوانه ای ، ایده آل برای استفاده در خارج از منزل ، پوشش آن برای محافظت در برابر آب و هوا و گرد و خاک و جهت شفاف نگه داشتن لنز دوربین میباشد.
دوربین های روز / شب : به طور اختصاصی طراحی شده اند و می تواند در تمامی ساعات روز به مانیتورینگ بپردازند، این دوربین ها به ویژه در محیط خارجی مفید هستند.
PTZ ( پان / شیب / بزرگنمایی ) : این دوربین ها دارای قابلیت گردش در جهات مختلف و زوم کردن در زاویه دلخواه برای حداکثر دید ممکن در سراسر منطقه هستند.
دوربین های حرارتی : مناسب برای استفاده در طول روز و شب و در تمام ساعات سال ، منابع گرما را در مسافت های طولانی ردیابی می کنند
دوربین های تحت شبکه : که به اینترنت متصل هستند و از طریق دستگاه های مختلف امکان دسترسی از راه دور به دوربین را می دهند.

منظور از دی وی آر ( DVR ) چیست؟

دی وی آر در واقع سیستم ضبط کننده دیجیتالی تصویر است که از یک یا دو هارد با ظرفیت بسیار بالا برای ذخیره سازی تصاویراستفاده می کند و بیش از 2000 ساعت تصویر را به صورت فشرده ضبط می کند.

 

منظور ان وی آر ( NVR ) چیست؟

ان وی آر در واقع سیستم ضبط کننده دیجیتالی تصویر تحت شبکه است که از یک یا دو هارد با ظرفیت بسیار بالا برای ذخیره سازی تصاویراستفاده می کند و بیش از 2000 ساعت تصویر را به صورت فشرده ضبط می کند.

منظور از انتقال تصویر چیست؟

ممکن است بخواهیم تصاویر را روی موبایل و یا کامپیوتر شخصی خود داشته باشیم و در از هرجای دنیا تصاویر دوربین ها را ببینیم. این قابلیت را انتقال تصاویر می گویند

سوالات ردیاب

ردیاب خودرو چیست؟

ردیاب خودرو (موقعیت یاب خودرو) دستگاهی است که داخل خودرو شما نصب شده و با استفاده از سیستم GPS موقعیت لحظه ای خودرو شما را برای شما ارسال می کند.

شما با استفاده از سایت و یا نرم افزار موبایل می توانید موقعیت لحظه ای و یا تا چند ماه گذشته خودرو را بر روی نقشه مشاهده کنید. سرعت خودرو، میزان توقف خودرو در هر محل، ساعت حرکت و … همگی بر روی نقشه قابل مشاهده می باشند.

در صورتی که خودرو شما به سرقت رفته باشد، در همان لحظه استارت خودرو، دستگاه با شما تماس گرفته و با اعلام هشدار شما را با خبر می کند و همچنین درصورتی که خودرو بدون استارت ( در حالت خاموش ) جابجا شد از طریق تماس هشدار را دریافت خواهید کرد.

اگر در هر لحظه به هر دلیلی قصد کنترل موقعیت خودرو خود را داشتید، کافیست یا از طریق وب و یا از طریق اپلیکیشن موبایل و یا پیامک و تماس موقعیت خودرو را مشاهده کنید.

کاربرد ردیاب خودرو چیست؟

مجهز شدن خودرو به ردیاب آسودگی خاطر بیشتری برای شما فراهم می‌کند. اما چرا ردیاب تا این حد پرطرفدار شده؟ مهم‌ترین کاربردهای ردیاب عبارتند از:

  • استفاده از جی پی اس بر روی خودروی شخصی به منظور جلوگیری از سرقت یا ردیابی خودروی مسروقه
  • استفاده از ردیاب به منظور نظارت بیشتر بر عملکرد ناوگان حمل و نقل و عملکرد راننده
  • استفاده از ردیاب برای مدیریت سوخت و کاهش مصرف سوخت در خودروهای سازمانی یا شرکت‌های حمل و نقل
  • اطلاع از موقعیت دقیق کالاهای مشتریان و نظارت بر آن‌ها به کمک ردیاب

بهترین ردیاب‌های خودرو به دلیل کاربردهای وسیعی که در زندگی روزمره افراد و شرکت‌ها دارند، از محبوب‌ترین ابزارهای امنیتی محسوب می‌شوند.

امکانات جی ‌پی ‌اس خودرو چیست؟

علاوه بر هدف اولیه از طراحی و ساخت GPS های خودرو که ممانعت از به سرقت رفتن خودروها است، امروزه با اضافه کردن امکانات بسیار متنوع باعث استقبال چشمگیر کاربران از این تکنولوژی شده است. امکانات جی ‌پی ‌اس خودرو عبارتند از:

امکان پنهان نمودن مکان نصب GPS
بسیاری از خریداران جی ‌پی ‌اس خودرو خواهان این هستند که جی‌ پی ‌اس در محلی از خودرو نصب شود که سایرین از محل نصب آن مطلع نشوند و قابل رویت همگان نباشد.

ضد آب و ضد ضربه بودن جی پی‌ اس
برخی از کاربران به دلیل رفتن به مسافت ‌های طولانی که ممکن است با خطرات احتمالی روبه ‌رو شوند، خواستار جی‌پی‌اس‌هایی هستند که ضد آب و ضد ضربه هستند.

مجهز بودن به سیستم شنود مکالمات اتاق خودرو
بسیاری از جی ‌پی ‌اس ‌های خودرو این امکان را دارند که با یک تماس با سیم ‌کارت درون دستگاه GPS می‌توان مکالمات درون اتاق ماشین را شنود کرد. استفاده از این مزیت جی ‌پی ‌اس در زمان ‌هایی است که خودرو به سرقت رفته است، تا بتوان صدای سارقان داخل اتومبیل را شنید و یا زمانی که نیاز به ضبط صدای مکالمات داخل کابین خودرو است.

قابلیت استفاده از سیم‌کارت‌های اپراتورهای مختلف
جی‌پی‌اس‌هایی که دارای سیستم شنود هستند، قابلیت استفاده از سیم‌کارت‌های مختلف را دارند.

کنترل از راه دور توسط موبایل
بسیاری از جی‌ پی ‌اس ‌ها امکان خاموش و روشن کردن خودرو توسط صاحب خودرو، از راه دور را دارند. به عنوان مثال زمانی که خودرو به سرقت رفته است یا به هر دلیلی جابه ‌جا شده است، صاحب خودرو با یک کلیک از طریق گوشی همراه، می ‌تواند مانع حرکت خودرو شود.

امکان ارسال پیامک در صورت تصادف
اگر به هر دلیلی خودروی شما دچار ضربه یا تصادف شود، این امکان برای کاربرانی که از جی‌ پی‌ اس استفاده می کنند است که از طریق پیامک از حادثه یا تصادف و وسعت ضربه و خسارتی که وارد شده است مطلع شوند.

قابل استفاده در ماشین ‌های سنگین
اگر از خودروهای سنگین مانند کامیون‌ ها استفاده می‌ کنید، می ‌توانید با نصب جی‌پی‌اس، از مسافت طی شده، مسیر تردد، مسافت ‌هایی که خودرو در آن توقف داشته، میزان سوخت مصرفی، میزان سوخت موجود در باک خودرو و… را به شما اطلاع‌ رسانی می کند.

محاسبه دقیق مسیرهای تردد و توقف خودرو
این بخش بیشتر برای شرکت‌ ها و یا سازمان‌ هایی که به هر دلیلی پرسنل شرکت از خودروها استفاده می کنند و یا خودروهایشان را اجاره می ‌دهند، که در این صورت با GPS می‌ توانند رفتار راننده را کنترل کنند.

آیا ردیاب برای موتور شارژی هم دارید؟

بله، موتورهای شارژی داخل جزیره کیش با توجه به ولتاژ کاری خاصی که دارند نیازمند استفاده از دستگاه های ردیاب (GPS) خاصی می باشند که در مجموعه کیش گارد موجود است و می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند

آیا برای دستگاه های ردیاب باید شارژ پرداخت کرد؟

بله، دستگاه ردیاب دارای سیم کارت است که بتواند اطلاعات را روی سرورهای شرکت بفرستد و نیاز است آن را بر مبنای میزان استفاده شارژ نمایید.

اضافه بر آن چون سرورها دارای هزینه نگهداری می باشند شما باید سالانه مبلغی را برای حساب کاربری خود در آن سرور پرداخت نمایید. این هزینه معمولا ناچیز است و در زمان خرید دستگاه یک حساب کاربری رایگان یکساله نیز به شما تقدیم میگردد.

آیا دستگاه های ردیاب قابلیت شنود دارند؟

برخی از دستگاه های ردیاب این قابلیت را دارند که بر مبنای نیاز خود می توانید آن را تهیه نمایید. برخی از این دستگاه ها هم این قابلیت را ندارند که معمولا روی موتور بسته می شوند.

لازم به ذکر است که شنود از لحاظ قانونی ممنوع می باشد و کلیه پیامدهای استفاده از آن به عهده مشتری می باشد.

سوالات دزدگیر

نرم افزار موبایل چه کارایی دارد ؟

وظیفه اصلی نرم‌افزار، انجام تنظیمات برای راه‌اندازی دستگاه و کنترل سیستم به وسیله موبایل می‌باشد. برای تعریف شماره‌ها و تعویض تنظیمات نیز دیگر نیازی به، به خاطر سپردن کدهای تنظیماتی ندارید و کاربر سیستم به راحتی می‌تواند تمام تنظیمات را عوض کرده و سیستم خود را نیز از راه دور کنترل کند.

حداکثر فاصله‌ای که سیستم‌های بی‎سیم می‌توانند پشتیبانی کنند چقدر است؟

فاصله‌ای که سنسورها و تجهیزات پنل‌دار می‌توانند داشته باشند، 80 متر در فضای باز است و در صورت وجود موانع ارتباطی مانند دیوارها و نویزهای محیطی، این فاصله کمتر می‌شود. فاصله ارتباطی کاملا به محیط اطراف بستگی دارد و به طور معمول حداکثر فاصله بین پنل مرکزی و سنسورها در یک منزل معمولی حدود 20 متر مربع می‌باشد. توصیه می‌شود که پنل مرکزی در محیطی قرار بگیرد که نسبت به سنسورها مرکزیت داشته باشد تا سیگنال سنسورها به درستی با پنل ارتباط برقرار کنند .

فرکانس رادیویی و فرکانس GSM چقدر است؟

معمولا تجهیزات بی سیم دزدگیرهای اماکن در فرکانس رادیویی 433Mhz کار می کنند. فرکانس GSM نیز مطابق با استاندارد جهانی و در فرکانس 850/900/1800/1900 مگاهرتز فعالیت می کند.

دزدگیر بهتر است یا دوربین مداربسته؟

دزدگیرهای اماکن در دسته سیستم های امنیتی قرار دارند و دوربین های مداربسته در دسته سیستم های نظارتی.

بنابراین باید دید نیاز شما امنیتی است یا نظارتی و یا هر دو که در آن زمان بهترین گزینه را انتخاب نمایید و یا از هر دو سیستم استفاده نمایید که بهترین بازخورد را داشته باشید

برای نصب دستگاه باید حتما سیم کشی بشود ؟

چشمی ها و مگنت ها و دیگر حسگر ها همگی از دو نوع سیم دار و بی سیم تشکیل شده اند که پس از بررسی محیط مورد نظر شما میتوان نظر قطعی در مورد لزوم استفاده از هرکدام را داد اما برای پاسخ به این پرسش بدیهی است اگر از نوع بی سیم استفاده شود، طبعا سیم کشی ندارد و همچنین اگر از نوع سیم دار استفاده شود تلاش پرسنل فنی کیش گارد بر این اساس است که با انتخاب مسیر های مناسب یا استفاده از داکت تا جای ممکن و به جهت حفظ زیبایی و امنیت سیم و کابلی دیده نشود .

جواب سوالات خود را پیدا نکردی؟